Nieuw: schrijfcoaching
 
Of het nu om fictie of non-fictie gaat, er zijn maar weinig schrijvers die een kant-en-klaar manuscript bij hun uitgever inleveren. Ook de beroemdste auteurs hebben een redacteur, of schrijfcoach, zoals tegenwoordig de gebruikelijke term is. Die leest het manuscript, en levert dan professioneel commentaar op de inhoud, stijl en compositie.
 
Om een boek te kunnen schrijven, moet je beschikken over wilskracht, doorzettingsvermogen, moed en ook talent. Schrijven is een tamelijk eenzame bezigheid. Ook daarom is het belangrijk dat een geoefend en kritisch lezer tijdens dit proces voor de nodige begeleiding zorgt. 
 
Talencentrum Holland biedt die hulp, aan iedereen die bezig is met een boek of manuscript en eerst wil weten of hij of zij op de goede weg is. Uitgevers bieden die kans niet meer, en nemen ongevraagde manuscripten niet eens in behandeling. Gelukkig zijn er andere manieren om toch goed beslagen ten ijs te komen.
 
Stuur ons een stuk (essay, verhaal, deel van een roman) van maximaal 25 pagina’s. Op basis daarvan vindt een intake-gesprek plaats (via Zoom) met onze coach die veel ervaring heeft als schrijver, literatuurcriticus, journalist én als coach van een aantal erkende auteurs.
 
Na dit gesprek kan de schrijver-in-spe kiezen voor een intensievere begeleiding, zodat het manuscript een echt boek kan worden en je schrijverschap goed is begonnen. Een kans om te grijpen! 
 
Wil je meer weten hierover, stuur dan een e-mail naar info@talencentrumholland.nl
I found the language training of Talencentrum Holland to be accurate, personal, flexible, and ultimately professional!
Sepand Manouchehr - dentist